MEGGLE Vegan linijom proizvoda odgovaramo na potrebe suvremenog tržišta

Uz obećanje “The future tastes great“, odnosno “Budućnost ima odličan okus“, uveli smo inovaciju u našu proizvodnju te predstavljamo novu liniju proizvoda MEGGLE Vegan. Ovom linijom odgovaranmo na potrebe tržišta koje je sve osvještenije te bira proizvode i namirnice izvrsnog okusa i kvalitete nastale u održivoj proizvodnji, od sirovina biljnog porijekla, bez pojačivača okusa i konzervansa. Našom linijom MEGGLE Vegan donosimo super popularni Alpinesse namaz, MEGGLE Premium Vegan namaz koji je zadržao gotovo 100% okus mnogima omiljenog MEGGLE mliječnog maslaca te, za sada, dva predpečena kruha okusa mediteranskog bilja i češnjaka. Svi proizvodi linije MEGGLE Vegan zadržali su 100% MEGGLE okus, 100% su biljnog porijekla i 100% garantiraju kvalitetu čemu svjedoči i “V” – oznaka poznata diljem Europe.

Prepoznali smo različite potrebe naših potrošača i novom linijom proizvoda MEGGLE Vegan uveli inovaciju u proizvodnju te prema originalnoj recepturitržištu nudimo nove proizvode. MEGGLE Vegan proizvodi vrhunske su kvalitete i pružaju prepoznatljiv MEGGLE užitak, a zadovoljit će one koji biraju posne namirnice, teže veganskoj, vegetarijanskoj i/ili plant-based prehrani.

Tome svjedoče podaci europskih studija koje kažu da je vegansko tržište do 2020. godine poraslo za 49% te doseglo ukupni promet od 3.6 milijardi eura.

Na hrvatskom i slovenskom tržištu rast ovog trenda vidljiv je kroz razvoj privatnih i stranih marki proizvoda u svim kategorijama mliječne i nemliječne industrije.

The future tastes great“

Budućnost ima odličan okus uz veganske MEGGLE proizvode.

rateći zahtjeve i osviještenost kupaca koji se zadnjih godina sve više odlučuju za kupnju namirnica nastalih u održivoj proizvodnji, bez konzervansa, koje nisu životinjskog porijekla, dio svojih proizvoda namijenili smo upravo njima i dalje imajući u fokusu ono po čemu smo prepoznatljivi – neodoljivom okusu, tradiciji i kvaliteti.

Kao što joj i samo ime poručuje, MEGGLE Vegan linija proizvoda jeveganska. Ima “V” – oznaku “European Vegetarian Union“ koja garantira da proizvodi s ovom oznakom sadrže manje od 0,1% neveganskih i nevegetarijanskih sastojaka kroz sve faze proizvodnje, prerade i distribucije, što je i svjetski standard. MEGGLE Vegan proizvodi su posni te zdravi i ukusni kao i proizvodi naše standardne linije proizvoda.

Za sada su na hrvatskom tržištu dostupna četiri proizvoda iz nove linije, a to su popularni namaz MEGGLE Vegan Alpinesse koji je zadržao 100% okus poznatog Alpinessea, kao i njegovu savršenu mazivost čak i kada se konzumira direktno iz hladnjaka .

Uz Vegan Alpinesse, na policama trgovina diljem Hrvatske i regija Jugoistočne i Zapadne Europe, pod MEGGLE Vegan oznakom u ponudi je i MEGGLE Premium Vegan namaz koji je zadržao okus i miris klasičnog mliječnog MEGGLE maslaca. U cijelosti je napravljen od pomno biranih sastojaka – ulja repice, kokosovog te shea ulja. Ne sadrži konzervanse, pojačivače okusa i ulje palmine repice. Fantastičan za mazanje na kruh ili pecivo, kao i za pečenje. U novoj liniji nalazi se i MEGGLE Vegan kruh s dva okusa – mediteranskog bilja i češnjaka. Oba kruha također su plant-based te imaju „V“ – oznaku „European Vegetarian Union“, a uskoro će im se pridružiti i treći okus.

Na www.gourmeggle.hr svakako potražite inspiraciju što ukusno i zdravo pripremiti s našim MEGGLE Vegan proizvodima i uživajte u odličnim obrocima za cijelu obitelj!