Završio je Chill&Grill festival

Chill & Grill kolaž

Krajem proljeća smo se priključili projektu Chill&Grill 2021. te smo kao službeni partner događanja s organizatorima – 24sata i missGastro- obišli zagrebački Bundek, Katakombe u Osijeku, Park Prirode Učku u blizini Rijeke te Park prirode Zvončac u Splitu.

Tamo smo svakog vikenda od 22. svibnja do 12. lipnja roštiljali s odabranim timovima koji su pobijedili na ranije organiziranom natječaju Chill&Grill-a 2021.

Odlično smo se zabavili, kreirali razne delicije s MEGGLE proizvodima i zaista stvorili uspomene kojih ćemo se rado sjećati.

A onda? Onda se dogodilo da su popustile mjere i Chill&Grill 2021. dobio je onaj oblik koji nas je sve ipak najviše radovao. Festival druženja, hrane pića, pjesme i plesa trajao je od 24. lipnja do prošle nedjelje, 4. srpnja, na zagrebačkom Jarunu.

Hvala svim posjetiteljima koji su došli, dijelili s nama dobru vibru i sjajnu energiju, pjevali, plesali i uživali u delicijama i piću!

MEGGLE je zaista radostan što je chillao i grillao s vama.

I još samo za kraj – kuhajte i dalje, volite kuhanje još više, eksperimentirajte, činite to sa strašću i ljubavlju, kuhajte za sebe, za one koje volite, samo pustite tog chefa u vama da zablista. Mi znamo da ga imate😉