Zasučite rukave, kreće drugi krug Dvoboja u vrhnju i šlagu!

Gourmeggle.hr je platforma i zajednica koju je MEGGLE Hrvatska pokrenula sa željom da potrošačima pruži pomoć u kuhinji, potakne inspiraciju i probudi kuhara u svakome od vas te s vremena na vrijeme nagradi vaše snalaženje u pripremi jela.

Stoga, svi ljubitelji MEGGLE proizvoda, kuhanja u vlastitom domu i uživanja u jelu uz obitelj i prijatelje srdačno su pozivani pridružiti nam se u zabavnim kulinarskim dvobojima koji se odvijaju na Facebook stranici MEGGLE Hrvatska i Gourmeggle platformi (www.gourmeggle.hr).

Naime, upravo danas počinje drugi krug dvoboja, pa je tako tijekom cijelog mjeseca rujna moguće natjecati se u Dvoboju u vrhnju, a od 15.9. do 15.10. svoje kulinarske vještine možete pokazati u Dvoboju u šlagu.

Dva jednostavna, a jako ukusna jela (točnije jedno slano jelo, i jedna fina slastica) čekaju vas kao kulinarski izazov u kojem ćete moći pokazati svo svoje umijeće, kreativnost i borbenost u srazu s vama omiljenom osobom – protivnikom kojeg ćete sami odabrati da se s vama natječe u dvoboju.

Ukoliko već niste,  zapratite Facebook stranicu MEGGLE Hrvatska, provjerite „dvobojske“ recepte na www.gourmeggle.hr i prijavite se na ovaj zabavni kulinarski dvoboj. Pobjednike čekaju ukusne MEGGLE nagrade i plasman u finale Dvoboja u vrhnju i šlagu u studenom.  

Čekamo vas!