SAVRŠENSTVO ZA SVAKI ZALOGAJ!

MEGGLE Alpinesse Classic i Slani okusom obogaćuju svaki sendvič i odličan su odabir prilikom pripreme pečenja ili slastica

Ono što bez obzira na sve ostaje nepromijenjeno je čovjekova volja i potreba za uživanjem.
I dok se svijet ubrzano mijenja, usuđujemo se reći da naša potreba za druženjem, dijeljenjem i uživanjem ostaje nepromijenjena. A ta druženja nerijetko tradicionalno provodimo baš za stolom, uz ukusan zalogaj…

Jutra počinjemo uz doručak i koju čašicu razgovora, za ručkom dijelimo sve ono što nam se tijekom dana dogodilo, večere nas povezuju i opuštaju. A ukusni zalogaji su tu da to sve dobro začine. Da sve bude baš jako dobro, najbolje – da bude ekstra.

MEGGLE Alpinesse namazi proizvedeni od najboljeg MEGGLE maslaca, uz mali dodatak najkvalitetnijeg repičinog ulja i ne mogu biti ništa drugo nego savršeni – punoćom okusa, ali i svojom nevjerojatnom mazivošću u svakoj prilici, čak i ako smo ih ovog časa izvadili iz hladnjaka.
Odličan su izbor prilikom priprema raznih jela i pečenja, priprema zakuski, sendviča i uvijek su siguran odabir svakog kuhara (i naših Gourmeggleovaca), jer ih se lako koristi, a svojim okusom jela čine neodoljivima.

Alpinesse namazi u pakiranju od 250 g, za čiju je proizvodnju potrebno 4 litre MEGGLE mlijeka, dostupni su u vizualno dizajnerski osvježenijem, iznimno praktičnom pakiranju, koje i dalje vrhunski čuva kvalitetu proizvoda i njihovu svježinu.

MEGGLE Alpinesse namazi fenomenalne teksture i okusa odličan su izbor i pri  spravljanju jela za koje obično koristimo maslac.

Za inspiraciju i korak više u kulinarskim umijećima možete posjetiti MEGGLE-ovu internetsku stranicu www.gourmeggle.hr, priključiti se zajednici kulinarskih entuzijasta i postati pravi chef svoje kuhinje. 
Više o Alpinesse namazima, dostupnima u svim trgovinama diljem Hrvatske, potražite na stranici www.meggle.hr.