Ove subote roštiljamo u Rijeci!

Odlično proljetno raspoloženje chillanja i grillanja iz Osijeka ove subote donosimo predivnoj Rijeci. 

Sunce će nam biti naklonjeno i ovoga puta, kažu prognostičari tako da za pobjednički tim Mije Hrlec naziva „Ovde nitko nije normalan“ nema nikakvih prepreka da se u Parku prirode Učka odlično zabave te zahvaljujući organizatorima – portalima 24sata i miss7gastro te MEGGLE-u, kao jednom od službenih partnera – pripreme sjajne specijalitete na roštilju.

Podsjetimo, ovogodišnje izdanje Chill&Grill 2021. projekta prvu se subotu održalo na zagrebačkom Bundeku, a prošle smo se subote uistinu dobro najeli i zabavili u Osijeku.

Veseli nas kao partnera Chill&Grill 2021.  što se ljudi „igraju“ pripremajući onaj svima nam dobro znani roštilj i pomiču vlastite granice pripreme i pečenja samoga roštilja. Možemo reći da je sve i jedan tim do sada pokazao da ima chefa u sebi i da im samo treba mali poticaj da se iskažu.

Osim što ćemo posjetiti Kvarner podsjećamo vas sve da smo s 24sata pokrenuli i mali nagradni natječaj na kraju kojega ćemo čak tri dobitnika nagraditi MEGGLE paketima u vrijednosti od 300 kuna. 

Od vas se traži da prije svega budete pravi MEGGLE chef, zasučete rukave, pripremite sjajan obrok na roštilju uz upotrebu naših proizvoda i fotografirate svoje kulinarsko remek-djelo. Osim toga, mi nekako vjerujemo da niste samo chefovi kada je kuhinja u pitanje već da ste maheri i s riječima pa nam jelo opišite u rimi. Sve treba poslati završno s 12. 06. na 24sata, a kako to konkretnije učiniti pročitajte ovdje.

Za dobar desert potražite i recept na našoj gourmeggle.hr zajednici.

Zabavimo se skupa, igrajmo se u pripremi hrane…neka nam stvaranje slasnih zalogaja bude veselje!