OBAVIJEST O POTVRDI SUKLADNOSTI MLIJEKA S VRIJEDNOSTIMA NA DEKLARACIJI

06.09.2023. – Obavještavamo potrošače i kupce kako je Državni inspektorat RH 1. rujna 2023.g. potvrdio kako je mlijeko bez laktoze MEGGLE Lacto Free Milk 1,5 % m. m., koje je 18. kolovoza 2023. povučeno s polica svih trgovačkih lanaca, bilo u skladu s deklariranim vrijednostima, odnosno kako se preliminarni rezultat analize iz tog razdoblja pokazao neispravnim. Ta je vijest u skladu s dodatnim analizama dvaju akreditiranih neovisnih laboratorija, koje smo i sami proveli, a pokazale su kako je proizvod ispravno deklariran.

Navedeno mlijeko MEGGLE Lacto Free Milk 1,5 % m. m. s oznakom „najbolje upotrijebiti do 21. 11. 2023.“, kao i svi naši proizvodi, proizvedeno je u skladu s najvišim standardima, a povjerenje kupaca svakodnevno gradimo maksimalnim ulaganjem u kvalitetu i pakiranje svojih proizvoda. Dakle, taj proizvod potpuno je ispravan za konzumaciju za sve potrošače, uključujući i potrošače s intolerancijom na laktozu.

Ponosimo se time što više od dva desetljeća poslovanja u Hrvatskoj kvalitetom, inovativnošću i pristupačnošću osvajamo i zadržavamo povjerenje svojih potrošača, a jednako tako odgovoran i kvalitetan odnos gradimo i sa svojim zaposlenicima i poslovnim partnerima.

Ako su vam potrebne dodatne informacije vezane uz ovu obavijest, možete nam se obratiti na adresu e-maila meggle@meggle.hr.

Vaš MEGGLE Hrvatska