Miris roštilja širit će se i Zvončacem

Bliži se kraj našim Chill&Grill 2021. putovanjima po Hrvatskoj. Ove subote je četvrti put kako se u sklopu ovog projekta kojeg organiziraju 24sata i miss7gastro portal družimo s najboljim timovima i s njima roštiljamo na odabranim lokacijama u Hrvatskoj. Nakon Zagreba, Osijeka i Rijeke ove smo subote, 12.06., u Splitu u Parku prirode Zvončac, gdje nam umijeće roštiljanja prezentiraju Matko Jukić i njegova pobjednička ekipa. 

Ako je suditi prema dosadašnjim grill susretima i ovo u Splitu bit će za pamćenje.

Za potpuni užitak u pripremi jela savjetujemo da dodatnu inspiraciju potražite na našoj stranici gourmeggle.hr, gdje smo za vas pripremili razne recepte, ali i nagradne natječaje.

Javit ćemo se iz Splita, a do tada nam vi možete pisati na naše društvene mreže – Facebook i Instagram što najviše volite jesti pripremljeno na roštilju i koji od naših proizvoda najčešće i za što koristite prilikom roštiljanja? 

P.S. Šapnut ćemo vam još da se za 4. srpnja na zagrebačkom Bundeku priprema još jedno događanje u sklopu ovogodišnjeg izdanja Chill&Grill-a. Ostanite uz nas, pratite nas na društvenim mrežama, jer uskoro donosimo više informacija o događanju.