MEGGLE Vrhnje za kuhanje – Mala tajna koja puno znači

Svaki istinski ljubitelj gastronomije, bio amater ili profesionalac, ima svoju „malu tajnu“. Kada god zatreba spreman je „izvući iz rukava ono nešto“ što će znalački dodati receptu i što će njegovo kulinarsko postignuće učiniti jelom o kojem se još dugo priča. Za one koji žele postići upravo taj efekt, koji kuhaju s ljubavlju i užitkom, a istovremeno na prvo mjesto stavljaju kvalitetu namirnica MEGGLE vrhnje za kuhanje je „mala tajna“ koja osnovni recept pretvara u rapsodiju. Svaka kap ovog vrhnja, kojeg karakterizira izuzetna kremasta tekstura, obećava punoću okusa i zadovoljava i najistančanija nepca.

MEGGLE vrhnje za kuhanje napravljeno je od najkvalitetnijeg MEGGLE vrhnja, a na policama diljem Hrvatske ga možemo naći u varijanti od 10% i 20% mliječne masti. MEGGLE vrhnje za kuhanje od 10% mliječne masti dostupno je u pakiranju od 500 ml, a ono do 20% mliječne masti  u pakiranjima od 200 ml, 500 ml i 1l, što ga čini iznimno praktičnim za svakodnevnu uporabu u svakoj kuhinji, ali i prilikom većih kulinarskih podviga.

Odlično je za pripremu slanih, ali i slatkih delicija. Fantastično će poslužiti prilikom priprema raznih kremastih juha poput onih od brokule, buče ili rajčice i dodatno oplemeniti okus kuhanog povrća. Idealan je dodatak i umacima uz pečenje kojima daje posebni završni „touch“. Mala tajna iz MEGGLE obitelji puno će značiti i za pripremu tjestenine, rižota, raznih quicheva, ukusnih umaka za njoke, losos ili sočnu piletinu jer će ih sve učiniti kremastim i još slasnijim. Odlično će poslužiti i prilikom pripreme slastica, pogotovo raznih krema i pudinga.

MEGGLE vrhnje za kuhanje mliječni je proizvod koji ima visoku stabilnost u kiselom okruženju i ostaje konzistentan na visokim temperaturama, što kuhanje čini sigurnim i lakim jer ne postoji bojazan od kvarenja jela. Bez dodanih je aroma i bojila, nježne, ali neodoljive mliječne kremaste note. Dolazi u praktičnim pakiranjima s čepom, čime je produljen period njegove uporabe i zadržana kvaliteta proizvoda. Zbog toga je uporaba MEGGLE vrhnja za kuhanje ekonomična i jednostavna.

Otkrijte još više detalja o MEGGLE vrhnju za kuhanje i inspirirajte se našim receptima.