Jeste li chef svog roštilja? Chillajte i grillajte uz MEGGLE i 24 sata

Jeste li već postali chefovi svojih kuhinja? 

Kako napredujete? 

Ako ste ovladali kulinarskim vještinama u svojoj kuhinji ili ste na putu stjecanja iskustva i učite sve više, pozivamo vas da zajedno s nama postanete pravi chefovi i u pripremi roštilja. Budući da nam je osnovna ideja vama, našim dragim potrošačima, pružiti najkvalitetnije mliječne proizvode te podršku i savjete prilikom pripreme jela, ovog smo se proljeća priključili još jednom gastro projektu. Riječ je o događanju Chill&Grill 2021. kojeg i ove godine organiziraju 24 sata i missGastro portal. 

Roštiljanje na otvorenom počinje ove subote, 22. svibnja, na zagrebačkom Bundeku, nakon čega sljedeće tri subote palimo vatru i pripremamo grill delicije u Osijeku, Rijeci i Splitu. MEGGLE Hrvatska se, uz organizatore i ostale partnere, pobrinuo da prijavljeni timovi dobiju sve potrebne namirnice za pripremu savršenog roštilja. 

I tu priča ne staje. Kako vas nagrađujemo u sklopu naše Gourmeggle.hr zajednice, gdje kroz razne recepte i natječaje koje organiziramo u vama želimo pobuditi ili rasplamsati postojeću strast prema pripremi jela, tako smo sličnu stvar odlučili realizirati i kroz projekt Chill&Grill. Kao službeni partner događanja, u suradnji s 24 sata, organizirali smo za vas natječaj u kojem možete sudjelovati tako da pošaljete fotografiju svog specijaliteta s roštilja koji uključuje MEGGLE proizvode i opišete ga u rimi, a svoju prijavu možete ostaviti OVDJE.

Ako kliknete na link iznad doznati ćete i kako pripremiti savršenu pljeskavicu te naan, i više nego dostojnu zamjenu klasičnom kruhu ili lepinji te idealnom prilogu jelu s roštilja.

Budite kreativni. Neka se chef u vama oslobodi još više.