Gourmeggle – Chef svoje kuhinje!

Prošla godina je pojavom pandemije na mnogo razina utjecala na cijeli svijet, gospodarstva i industrije pa tako i na tvrtku MEGGLE.

No, 2020. je iza nas, a 2021. zahtjeva nove korake i nove poteze. U duhu onih koji se ne predaju, cijene zajedništvo i gledaju u bolje sutra, mi u MEGGLE-u smo se odlučili na novi korak u komunikaciji našeg brenda. Vođeni željom da potrošačima pokažemo koliko su nam uistinu važni te im pokažemo da znamo da bez njih nema ni nas.

Kako bismo se približili našim potrošačima na interaktivniji način odlučili smo se na kreativan i koristan iskorak i značajan zaokret u dosadašnjoj komunikaciji tvrtke i proizvoda te lansirali novu kampanju naziva Gourmeggle – Chef svoje kuhinje!

Pokrenuli smo microsite naziva qourmeggle.hr gdje ćemo potrošačima pomoći da se izvješte u kuhinji, da pronađu sjajne recepte spravljene našim proizvodima te ćemo za njih organizirati natjecanja, dvoboje i na taj način ih involvirati u svijet MEGGLE-a. MEGGLE je tu ne samo proizvođač mlijeka i mliječnih proizvoda, već i kao pomagač u kuhinji, savjetodavac, vjerni prijatelj s kojim je objed uvijek najukusniji mogući, spravljen s lakoćom. A svi koji nam se pridruže postaju Gourmeggleovci – Chefovi svojih kuhinja!

Kampanja će biti aktivna i na službenim stranicama Facebooku i Instagramu tvrtke MEGGLE Hrvatska Pogledajte što smo kreirali, javite nam kako vam se dopada i postanite Gourmeggleovac!