Chill&Grill 2021. & MEGGLE – ove subote se roštilja u Osijeku

Nakon prošlotjednog roštiljanja na zagrebačkom Bundeku ove se subote družimo u Osijeku. 

U sklopu ovogodišnjeg Chill&Grill 2021. projekta u organizaciji 24sata i portala miss7gastro.hr družimo se i ove subote, 29. svibnja 2021., u parku kod katakombi u Osijeku.

Ponovo je na jelovniku priprema slasnih jela s roštilja začinjenih i oplemenjenih MEGGLE proizvodima.

Nadamo se da nas u sjajnoj zabavi kiša neće omesti ni ove subote i da će dobitnička ekipa koju čine Valentina Pleša i njen „Dream team“ pripremiti slasne obroke, dobro se zabaviti i ponijeti sjajne uspomene.

I tu ne stajemo…

Našom zajednicom Gourmeggle.hr cilj nam je probuditi i ohrabriti chefove u vama da se raspojasaju, zažive u punom smislu i kreiraju neopisivo slasne kulinarske čarolije. Ako to vješto činite unutar četiri zida svoje kuhinje sigurno to možete i roštiljajući, zar ne? Pravim chefovima ni nebo nije granica. U sklopu projekta Chill&Grill 2021. MEGGLE je u suradnji s 24sata organizirao i natječaj u kojem darujemo čak tri dobitnika. Ako smatrate da ste fenomenalni u pripremi roštilja pošaljite fotografiju svog specijaliteta s roštilja koji uključuje MEGGLE proizvode te uz fotografiju priložite kreativan opis jela u obliku rime. Tri najoriginalnije prijave nagrađujemo poklon paketom.

Svakako se prijavite (malo da pomognemo – odite na ovaj link 😉).

Ni tu nam nije kraj!

U suradnji s 24sata donosimo vam i recept za pripremu slasne piletine punjene MEGGLE kajmakom omotane špekom. Kako drugačije nego na roštilju.
Cijelu pripremu ovog zaista ukusnog jela u videu prezentira Marko Palfi.

Za kompletni obrok uz piletinu servirajte salatu koju je Marko Palfi pripremio od sezonskog povrća i MEGGLE Alpskog bijelog sira i otkrijte još jedan provjereno ukusni recept kojim ćete razgaliti nepca svoje obitelji i prijatelja u toplim danima koji slijede.

Obećali smo vam sjajno proljeće, zar ne?

Bit će i ljeto.