Čekamo vas ove subote, 17.06.2023., na zagrebačkom Bundeku!

Grillat ćemo na američki i roštiljati po domaće!

Vidimo se !

Dragi naši Gourmeggleovci, krećemo u još jednu avanturu pripreme roštilja!

Mi u Gourmeggle zajednici volimo fantastičan, majstorski pripremljen roštilj, odličnu zabavu i druženja za pamćenje. Zato vas pozivamo da nam se 17. lipnja pridružite na zagrebačkom Bundeku gdje se održava Chill&Grill Akademija. 

Što je to Chill&Grill Akademija?

Sami naziv već prilično otkriva. Malo ćemo uživati, malo ćemo roštiljati i pritom ćemo puno naučiti.

Organizatori – 24sata i missGASTRO – su uz partnere, među kojima smo i mi kao MEGGLE Hrvatska, odlučili ovogodišnji roštiljski spektakl na zagrebačkom Bundeku posvetiti američkom i domaćem roštilju.

Koje su sličnosti, a koje razlike, koje to trikove mi koristimo, a koje koriste Amerikanci prilikom pripreme svojih ukusnih grillova okupljenima će otkriti dva chefa.

Riječ je o chefovima Richardu Gruici, ekspertu za američki grill i Zdravku Periću, provjerenom majstoru domaćeg roštilja koji će s odabranim ekipama chillati i grillati.

Chefovi će svoje timove detaljno voditi kroz pripremu mesa i pečenje te podijeliti s njima znanja, iskustva i trikove u pripremi vrhunskih roštilja.

Tko su timovi Chill &Grill Akademije?

To su roštiljski entuzijasti, zaljubljenici u roštilj i sve što podrazumijeva pojam roštiljanja.

Kao i ranijih godina, ljubitelji roštilja imali su priliku prijaviti se za sudjelovanje na Chill&Grill Akademiji putem nagradnog natječaja. Osnovna zadaća bila im je na nagradno pitanje ponuditi najkreativnije odgovore. Organizatori su odabrali šest timova od po petero članova koji su bili najkreativniji u svojim prijavama, što znači da će svaki chef roštilj pripremati na svoj način s po tri dobitnička tima.

Ne brinite što niste u odabranim timovima (nismo ni mi 😉), nećete kućama otići bez znanja. Cijeli proces pripreme i pečenja odvijat će se pred posjetiteljima. Pripremite notese ili mobitele kako biste zabilježili ono važno i svakako dođite gladni. Ali i žedni, jer osim fenomenalnog roštilja, uz koji ćete moći uživati u MEGGLE proizvodima, čeka vas i odličan izbor pića, a za glazbu je zadužen vrhunski DJ.

U subotu gledamo i bodrimo 30-ero ljudi kako na svojim radnim jedinicama pripremaju roštilje, pritom učimo tehnike i trikove i možda najvažnije – uživamo u pripremljenoj hrani, dobro se zabavljamo i kući odlazimo siti, s novim uspomenama, a možda i pokojim novim prijateljstvom.