Gourmeggle zajednica, novi web, redizajn proizvoda…što je slijedeće?

Počeci uvijek nose nešto novo.  Tako smo i mi početkom ove godine donijeli važnu odluku koje se čvrsto držimo i ona nas na profesionalnom području sve više raduje. Naime, iako nam je to bio imperativ i ranije, ove smo se godine još konkretnije i odlučnije usmjerili na komunikaciju i prezentaciju MEGGLE proizvoda bespogovorno stavljajući  potrošače i njihove potrebe u prvi plan.

Nema proizvoda, a ni brenda bez zadovoljnih i sretnih potrošača. To je osnovna spona i  radimo punim srcem kako bi ona postala još čvršća te kako bi svi koji biraju MEGGLE proizvode za svoje saveznike – što u pripremi hrane u kuhinji, što kao gotove obroke – u svakome trenutku znali da su u stvaranje naših proizvoda utkani tradicija, znanje i moderan, odnosno suvremen pristup. Kvaliteta MEGGLE proizvoda pritom ostaje na onom visokom nivou na koji su potrošači navikli.

REDIZAJN PAKIRANJA I INTERNETSKE STRANICE

No, vrijeme ide i valja mu se prilagoditi pa tako i mi prateći potrebe tržišta i suvremeni pristup polako i nježno mijenjamo prepoznatljiva ruha naših proizvoda. Tako su do sada redizajn pakiranja dobili mnogima omiljeni namaz Alpinesse, MEGGLE Premium maslac, a krajem srpnja novi izgled dobit će i popularni MEGGLE Vajkrem.

I dalje ćete nas prepoznati po plavoj djetelini s tri lista i našem imenu uz nježni, modernizirani dizajn pakiranja proizvoda. A ista ta djetelina i dalje se nalazi na našim internetskim stranicama u Hrvatskoj i Sloveniji koje smo također ove godine osvježili i osuvremenili te polako i promišljeno radimo dalje.

PARTNERI I POKRETAČI!

Pokreće nas snažna želja da našim potrošačima budemo najbolji izbor, partneri u pripremi jela, vjetar u leđa ma koliko vješti bili u kuhinjama te onaj netko koga će moći konzultirati kako bi im obrok ispao baš po njihovoj mjeri. U kuhinji se treba zabaviti, igrati, opustiti, stvarati i onda tu senzacionalnu energiju kroz uživanje u obrocima dijeliti s drugima. Ako možemo pritom pomoći i na neki način doprinijeti, naša misija je ispunjena u potpunosti!

Zato smo, podsjetimo, u ožujku ove godine i pokrenuli novu platformu, odnosno zajednicu www.gourmeggle.hr, gdje naši potrošači mogu pronaći inspiraciju za pripremu obroka i sudjelovati u Gourmeggle izazovima te otkrivati i osnaživati chefove u sebi.

Radni i kreativni ostatak godine je pred nama.

Do kraja godine pripremamo još nekoliko novosti što se tiče širenja asortimana, redizajna i podizanja kvalitete naših proizvoda, ostanite uz nas i sve doznajte na vrijeme!

Hvala što ste s nama i uživajte u MEGGLE proizvodima i sadržaju koji s vama dijelimo!